Andra feat. Dorian - Floare de nu-ma-uita (videoclip nou)

Andra vine cu o noua balada de dragoste, o piesa in colaborare cu Dorian, care sigur va va ajunge la suflet - Floare de nu-ma-uita.

Noul single al Andrei apare direct cu un videoclip regizat de Alex Ceausu, un vizual foarte reusit in care asistam la despartirea unui cuplu pentru care totul parea perfect.

Floare de nu-ma-uita” este o piesa in care cred mult. De cand am ascultat-o prima oara mi s-a facut pielea de gaina, am simtit-o pana in suflet si am cantat-o cu toata fiinta mea. De cate ori lansez o piesa mi se pare ca daruiesc fanilor mei o bucatica din sufletul meu, asa ca ma simt foarte emotionata pana aflu cum li se pare, daca le place. Sper din inima sa le placa!”,

Despre colaborarea cu Dorian, Andra declara: “M-am inteles foarte bine cu Dorian si ma bucur ca ne-am intalnit in drumurile noastre profesionale, este o persoana foarte talentata.” “La regia clipului am colaborat cu Alex Ceausu si imi place ce a facut: a transpus piesa intr-un mesaj vizual foarte puternic." 

Andra a intrat in topul celor mai difuzate piese de la noi cu single-ul Without You, un super featuring cu David Bisbal. Ea nu se afla la prima colaborare cu un rapper, a mai cantat si alaturi de Cabron pe track-ul Niciodata sa nu spui niciodata, iar recent s-a alaturat si celor de la Fly Project pentru track-ul Butterfly.

Va place noua piesa a Andrei?


3 comentarii

  • O melodie superba! Versuri inspirate ptr cei cu minim Bac-ul luat!!
    Voce buna de tot Andra! Super rap si coautor muzica-vers Dorian, o revelatie cu fiecare aparitie! Regia uneori superba, alteori schioapa!
    Un mare succes!

  • Bravo Dorian, Bravo Smiley si toti ceilalti care ati facut muzica si sunetul!!!

  • Bravo Dorian! Faci dovada ca esti un intelectual si un interpret care poate fi apreciat mult mai departe de ceea ce ofera azi Romania muzicala. Esti de departe un artist complex!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL