Andreea Balan - Baby Be Mine (videoclip nou)

 Andreea Balan vine cu un nou videoclip in care traieste o poveste de dragoste la malul marii - Baby Be Mine. Materialul video a fost regizat tot de Edward Aninaru, iar cantareata e chiar cea care a venit cu ideea. 

 

"Am promis fanilor mei ca ma voi deschide fata de ei si le voi arata ce traiesc in viata personala prin muzica mea. Iar BABY BE MINE descrie ce simt in prezent, insa ar putea fi povestea oricui. Ideea clipului imi apartine in intregime. De fiecare data cand inregistrez o piesa, imi imaginez cum ar arata pe scena sau intr-un videoclip, cum as transforma versurile si melodia intr-o experienta vizuala. De obicei aduc show-uri speciale, acum vreau sa spun o poveste de dragoste".

Dupa o vacanta bine-meritata, Andreea a revenit in Romania unde a inceput deja show-urile cu trupa live alaturi de dansatoarele sale si de Petrisor. Spectacolul lor este unul inedit, cu multe schimbari de costume, dansuri, culori si multa energie.

Andreea a avut succes anul trecut datorita colaborarii cu Cortes la piesa Uita-ma, care a ajuns si pe locul 39 in topul celor mai difuzate piese ale lui 2015.

Va place noua piesa a Andreei Balan?


4 comentarii

  • Atât piesa cat și videoclipul sunt extraordinare iar Andreea e mai frumoasa ca oricând

  • Parca incepe sa-si mai revina.Piesa este ok,desi nu are un refren wow.Este evident ca i-a placut sa-ti vada numele in top 10 media forest,timp de 11 saptamani pt piesa(pozitia maxima 3),12 saptamani pt clip(pozitia maxima 5).Eu sper sa mai faca featuring-uri si piese despre dragostea trista."Uita-ma" este o piesa buna !

  • La fel de penibila

  • Ce-i cu ea de e aşa îmbrăcată? Se simte rău? laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL