Andreea Balan - Carusel (videoclip nou)

Carusel este noul single pe care Andreea Balan si Marius Moga l-au lucrat alaturi de echipa DeMoga Music in studiourile care au produs o multime de hituri ce au ajuns in top 10 la radiourile romanesti si au strans sute de milioane de vizualizari pe YouTube.

 

"A fost una din cele mai frumoase experiente sa lucrez din nou cu Marius Moga si echipa lui. Desi e inconjurat de oameni foarte talentati, cand Marius intra in studio, pune o magie pe fiecare sunet si transforma o piesa buna intr-un hit in cateva minute. Nu degeaba i se spune Micul Mozart. Abia astept sa ascultati "Carusel", mai ales ca e inspirata din viata mea, ca toate piesele pe care le-am lansat recent." - a declarat Andreea.

In noul videoclip al Andreei Balan, aceasta il are invitat special pe unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, Ben Schreen, ales in cadrul concursului America's Next Top Model. Faimosul model a ajuns in videoclipul Carusel dupa ce Andreea a primit, de la regizorul Edward Aninaru, propuneri de la o agentie de casting din Los Angeles. Cantareata-dansatoare l-a recunoscut imediat pe Ben si l-a ales sa joace alaturi de ea in povestea de dragoste pe care o prezinta scenariul noului single.

Cantereata s-a lasat inspirata de perioada anilor '60 care este unul din principalele trenduri vizuale ale anului. Si pentru ca a vrut ceva memorabil, a strans multe poze cu Marilyn Monroe si le-a aratat make-up artistilor si hair-stylistilor americani care au dat un twist modern acestui look retro.

Imaginea din clipul "Carusel" este completata de haine ale designerilor romani dar si straini si un styling ce imbina atmosfera unei povesti de iubire din anii '60 cu una din 2016. 

Andreea Balan a lansat mai multe piese in ultima vreme; am ascultat-o cu Zizi, si Baby Be Mine, iar anul trecut se bucura de un super succes datorita colaborarii cu Cortes pentru Uita-ma

 

 Va place noul videoclip Andreea Balan?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL