Andreea Balan - Fantezia de iarna (videoclip nou)

Andreea Balan vine cu un videoclip special de sarbatori, din care nu lipsesc sincroanele sau costumele specifice. Fantezie de iarna e un single gandit pentru aceasta perioada, insa sound-ul ne duce mai mult spre vara, ceea ce nu e deloc rau.

Fantezie de iarna e un nou capitol din conceptul pe care artista l-a conceput la inceputul acestui an si din care a dezvaluit deja primele 2 etape: ”Fantezia Majorete” si ”Fantezia Supereroi”.

 Fantezia de iarna - noul meu single special pentru sarbatori. Fantezia de iarna va invita sa visati, fiind alcatuit din magia, dragostea si pasiunea ce ne inconjoara in jurul sarbatorilor. Totodata, reprezinta si cel de-al treilea capitol din show-ul Fantezia, asa ca abia astept sa ne vedem in concerte

La inceputul acestui toamne am ascultat-o pe Andreea Balan cu un featuring cu Uddi la piesa Iti mai aduci aminte, dupa ce la inceputul anului a intrat in playlisturi cu Sens Unic. In 2015, avea un super succes cu Cortes si Uita-ma, asa ca anul trecut s-a intors cu continuarea, dupa ce in cursul verii lansase Carusel.

Va place noul ei single?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL