Andreea Balan - Ma doare fara tine (premiera videoclip)

Andreea Balan revine cu un nou videoclip in premiera pe Urban.ro! "Ma doare fara tine" se numeste piesa ce ne-o arata pe artista cu o atitudine si o imagine diferita.

Noua piesa a Andreei se numeste "Ma doare fara tine", este compusa si produsa de Laurentiu Duta si este in colaborare cu acesta. E un proiect de suflet care se potriveste foarte bine cu sezonul de toamna deoarece este o melodie puternica dar totodata nostalgica si sensibila.

Pentru noul videoclip, artista a lucrat cu talentatul fotograf Ciprian Strugariu fiind prima colaborare a Andreei cu regizorul roman. De styling s-a ocupat echipa formata din Ana Andrei si Andreea Inankur (colega noastra Dada), iar de make-up & hair Claudia Tarbac.

Filmarile pentru "Ma doare fara tine" au durat doua zile, s-au desfasurat la marginea Bucurestiului iar rezultatul final este un clip romantic, nostalgic si sensibil. Andreea ni se dezvaluie cu o noua imagine, o noua atitudine si intr-o ipostaza diferita fata de felul in care fanii ei au vazut-o pana acum.

Vezi mai jos in premiera noul videoclip!

Andreea Balan si colegele sale dansatoare vor promova single-ul "Ma doare fara tine" printr-un show special ce va fi prezentat la TV si pe scena in numeroasele concerte pe care artista le sustine saptamanal. Dupa o vara plina de showuri, cantareata se pregateste sa prezinte "Dancing Show", "Bunny Show" si "Christmas Party" in cluburi, la petreceri private si pe scenele din toata tara. Datele spectacolelor sunt postate pe pagina de Facebook.

Un alt material diferit al Andreei pe care vi le-am prezentat recent este "Skinny Love" un cover special dupa varianta lui Birdy pentru single-ul lui Bon Iver.

Va place "Ma doare fara tine"? LIKE it?


57 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL