Andreea Balan - Things U Do 2 Me (making of videoclip)

Regizorul Anthony Icuagu ne aduce un making of al celui mai recent videoclip Andreea Balan - "Things U Do 2 Me".

 

Daca ai vazut videoclipul "Things U Do 2 Me" o sa vrei sa vezi si materialul Behind the scenes pe care regizorul clipului l-a postat pe contul lui de YouTube. Single-ul a fost lansat impreuna cu Carnaval Show, un show ce a adus ritmurile pop-latino intr-o nebunie de costume si coregrafie pe care o vedeti si mai jos.

In varianta oficiala a clipului "Things U Do 2 Me" vedeti un visual de vara insa in ziua filmarilor a plouat cel putin 10 ore din cele 24, a fost mult vand si o vreme deloc prietenoasa. Vezi  mai jos cum a fost in spatele camerelor de filmari!

Iata ce ne-a zis Anthony despre prima intalnire cu Andreea:

Andreea este singurul artist roman care se implica in coregrafie, in costume si mai ales in scenariul si regia clipului - stie foarte bine ce vrea si e dispusa sa treaca prin apa sau foc pentru a obtine lucrurile alea!

Desi a fost o filmare foarte grea, am fost motivat de atitudinea luptatoare a Andreei. Daca ea a putut sa presteze in piscina in costum de baie in timp ce ploua torential fara sa se planga sau sa se lase vazut pe camera vreun indiciu ca ar fi fost frig... inseamna ca si eu puteam sa fac abstractie de vant si ploaie si sa duc filmarea pana la capat.

Cel mai recent material despre Andreea pe care l-am publicat a fost "Show la Ramnicu Valcea (galerie foto)". Artista se afla in turneul MixMusic 2013 ce ajunge in alt oras in fiecare week-end. In vara 2013 a promovat single-ul si showul mentionat mai sus iar pentru toamna pregateste un single nou, inedit.

LIKE it?


1 comentariu

  • Andreea Balan este un enterteiner extraordinar ce munceste foarte mult pt a se mentine la nivelul la care este ea acum si clipul de mai sus este dovada;felicitari ei si tuturor celor care au participat la acest clip;in ciuda conditiilor meteo neprietenoase,au realizat un clip senzational;FELICITARI!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL