Andreea Banica feat. Kaira - Doi (videoclip nou)

Andreea Banica lanseaza un nou single, Doi, o poveste a unei prietenii de o viata, plina de momente definitorii, de incercari, de confruntari, pentru ca in final sa triumfe, mereu, dragostea.

“Este, spun eu, clipul cu cea mai multa emotie din toata cariera mea. Piesa are o profunzime de sound si de mesaj absolut remarcabile si toata constructia vizuala din jurul ei duce povestea mai departe si completeaza minunat toata emotia si sensibilitatea versurilor”, declara Andreea.

Am avut cea mai buna echipa de creatie pentru acest clip: alaturi de echipa de la Cat Music au fost fetele de la Antz, care au gandit conceptul si povestea clipului, regizorul Dan Petcan. Am avut privilegiul sa lucrez alaturi de cei mai buni profesionisti de pe piata si rezultatul clipului e unul pe masura”, adauga Andreea.

Emotia vizuala a clipului este inspirata de “tremolo”-ul si estetica creatiilor din cultura pop asiatica, din poezia vizuala sud-coreana si japoneza si de instalatiile cu flori suspendate ale artistei londoneze Rebecca Louise Law.

In povestea Doi sunt in personajul unui spirit magic, al unei zane care crede in forta indestructibila a dragostei si prieteniei, dincolo de provocarile vietii si care, in final, stie ca ‘unu si cu unu fac doi/e de-ajuns sa nu privim inapoi/uneori mai dam de griji si nevoi/viitorul depinde de noi”, spune artista.

O coproductie Cat Music si Kazibo Music, piesa “Doi” este o colaborare a Andreei Banica cu artista Kaira si este compusa in studiourile Kazibo. Zilele acestea,i multe dintre hiturile de pe radio sunt produse de cei doi baieti de la Kazibo. Intai i-au dat Deliei hitul Pe aripi de vant, iar apoi au continua cu Inimi desenate, iar intre timp colaborarea cu Dan Bittman, Si ingerii au demonii lor, a ajuns pe locul 1 in topul celor mai difuzate piese romanesti.

 

Va place videoclipul? Piesa cum vi se pare?


4 comentarii

  • Offf..nu..chiar nu...slaba piesa...videoclipul fortat...nicidecum reusit...un mare NU! A vrut din nou sa se dea dupa trendul pietei cu piesa de la KAZIBO dar nu I-a iesit..mai bine ramanea la Laurentiu Duta!

  • Frumoasa piesa,frumos clipul!Felicitari,Andreea!

  • Suna foarte bine noua melodie a Andreei! Sper ca aceasta colaborare sa ii aduca succesul pe plan muzical!

  • Videoclipul îmi place. Dar piesa lasă de dorit.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL