Andreea Banica - Rupem boxele (videoclip)

Andreea Banica si Shift au lansat cel mai colorat videoclip de pana acum: "Rupem boxele", un mix intre "Boomerang"-ul ei si "Da-o tare" a lui Cabron.

Regizorul noului videoclip a fost Marius Olteanu, filmarile au avut loc in fosta casa Big Brother ce a fost transformata intr-un studio video in care au fost inregistrate mai multe productii in ultimul an (doua dintre ele le mentionam: Sore - Bad boy is back si Akcent cu Sandra N - Boracay).

De data asta, Andreea Banica a venit cu ceva foarte foarte colorat, foarte pozitiv si foarte copilaresc. Shift aduce elementul de masculinitate in timp ce ea este seducatoare si feminina! PLAY!

Mai multe poze de la filmarile clipului "Rupem boxele" gasesti AICI iar daca vrei sa asculti fratele mai mic al acestui single, AICI "Boomerang"!

Va fi hit in vara 2014? Iti place clipul?


4 comentarii

  • Urat!
    Elena Gheorghe e peste toate cu melodia cea noua.

  • Frumos!Felicitari!

  • Manea in toata regula...boring!

  • Tudor tu stii ma sa faci diferenta intre o manea si asta ce vrei frate vrei sa fie melodiile romanesti ca in anii 90 sau inceputul lui 2000 numai frate acum e altceva se aude altfel muzica tu nu vezi numai e ca pe vremuri da ce sa iti ceri eu tie ca esti ***** etc muzica a evoluat mai omule asta asa ca sa stii si tu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL