Andreea Banica feat. Veo - Linda (videoclip nou)

Andreea Banica vrea sa vina mai repede sezonul fierbinte daca e sa ne luam dupa cel mai recent videoclip al sau, Linda, un featuring cu Veo. Locuri exotice si mult soare, inghetata si un refren care sigur ca ca intra rapid in minte sunt ingredientele noului single Andreea Banica.


 

Andreea Banica continua colaborarea cu hitmaker-ul Adi Sana, cel care a produs si compus piesa in studioul Akcent Music. Videoclipul in regia lui Tom Boxer, a fost filmat in mai multe locatii exotice. “Ma bucur foarte mult ca lansez “Linda”. Am vrut ca piesa sa iti dea o anumita stare de relaxare, dar sa fie dinamica si senzuala in acelasi timp. “Linda” este o piesa efervescenta, cu ritmuri latino, iar clipul este unul incitant si imi place mult ce a iesit. “, declara Andreea.

Anul trecut, Andreea Banica a lansat alaturi de George Rain in July, iar apoi a aparut impreuna cu Oana Radu pe Fie ca vrei, fie ca nu. De-a lungul timpului am ascultat-o cu hituri precum Samba, Fiesta, Sexy sau Love in Brasil, care a strans peste 60 de milioane de vizualizari pe Youtube. A mai lansat In lipsa ta cu What's Up, Rupem bozele alaturi de Shift sau Ale, impreuna cu baietii de la Narcotic Sound. Cum vi se pare noua piesa Andreea Banica? Ajunge hit?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL