Andreea Banica si Shift - Rupem boxele (poze filmari videoclip)

Andreea Banica a explodat in culori in noul videoclip: RUPEM BOXELE. Vezi primele poze de la filmarile noului videoclip cu Shift!

In week-end au avut loc filmarile noului videoclip Andreea Banica cu Shift pentru "Rupem Boxele" iar de data asta solista a indraznit cu ceva pe fundal alb mai colorat, cu graffitti-uri, cu dansatori murdari de vopsea si multa energie pozitiva. 


Regizorul noului videoclip a fost Marian Olteanu, filmarile au avut loc in fosta casa Big Brother ce a fost transformata intr-un studio video in care au fost inregistrate mai multe productii in ultimul an (doua dintre ele le mentionam: Sore - Bad boy is back si Akcent cu Sandra N - Boracay).

"Rupem boxele" nu are o poveste anume, sunt mai multe personaje care isi fac aparitia in videoclipul Andreei Banica: un pompier, un muncitor, un baiat cu calut de lemn, baloane, buline, tinute sexy, mult dans si multe zambete de la Shift.

 Intre timp, Andreea Banica a aparut ca backing vocals alaturi de Elena Gheorghe in noul videoclip 3 Sud-Est - Emotii. L-ai vazut?

Va fi hitul verii piesa asta?


6 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL