Andrei Leonte - Te iubesc cat doi - making of (exclusiv)

Andrei Leonte a avut succes cu piesa Te Iubesc cat doi, iar astazi noi va prezentam in exlusivitate un making of de la filmarile videoclipului care a strans deja doua milioane de vizualizari pe Youtube.

Dupa cum stiti clipul a fost filmat la mare si toata echipa a avut de indurat frigul de pe litoral timp de doua zile, insa rezultatul final a meritat sacrificiul. Piesa e foarte draguta, Andrei fiind cel care a scris versurile, desi nu s-a inspirat din experienta proprie:

Nu prea! :)) Dar e ce mi-as dori sa se intample, e scenariul meu de relatie perfecta. Toti ar trebui sa iubim la un moment dat cat 2 si sa fim iubiti de 2 ori mai mult decat am spera.

Urmariti mai jos.

Varianta finala o puteti urmari aici, a fost primul videoclip al castigatorului primei editii de X Factor. Despre experienta aceasta Andrei a spus:

A fost inceputul de drum si daca stau bine sa ma gandesc un fel de copilarie a carierei: frumoasa, scurta, plina de incercari in care mi-am dat seama cine sunt si in acelasi timp usoara fata de ce avea sa urmeze dupa! Am mai multi prieteni noi, mai putini prieteni vechi! Am visat de mic la ceea ce mi s-a intamplat in ultimul an, dar de fiecare data mi-am imaginat ca voi reusi cumva sa ii pastrez pe cei din jurul meu langa mine. N-a mers asa!

El a mai lansat doua piese intre timp, Mirosul tau de scoici si Radio Girl, care insa nu au avut acelasi impact.

Voua v-a placut videoclipul?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL