Andrei Vitan, Lazy - Milionar (videoclip)

Andrei Vitan si Lazy ne arata cum ar fi viata de bogatas in noul lor videoclip, Milionar. Insa cum banii nu se fac usor, cei doi profita de seful lor mai bogat si dau o petrecere la piscina, unde isi invita toti prietenii. 
 

Baietii nu ezita sa il fenteze pe bogatasul arogant si la final ne demonstreaza ca nu conteaza sumele din conturile bancare, ci prietenii alaturi de care te simti bine. 

' Mesajul pe care vrem sa il transmitem prin piesa e acela ca nu e neaparat nevoie sa ai bani multi la saltea, vreo avere impresionanta sau un cont in Elvetia. Noi, spre exemplu, nu avem nici una dintre acestea si, totusi, ne consideram milionari in idei si ganduri bune”, a spus Lazy.

 Andrei Vitan a subliniat mesajul simplu din spatele piesei: “In viata asta esti milionar indiferent de ce si de cat ai. De ce? Pentru ca traiesti! Asta e cel mai important”.

 

 

Single-ul "Milionar” marcheaza prima colaborare dintre cei doi artisti care au lucrat excelent impreuna. “Suntem deja obisnuiti sa lucram impreuna, de mai bine de un an de zile. Lucram foarte des in formula asta atat pentru noi, cat si pentru alti artisti. Asa ca, mi-ar fi mai greu sa raspund la intrebarea "cum ar fi sa nu lucrati impreuna", a declarat Lazy.

Mai apoi, a continuat sa lucreze in spatele reflectoarelor compunand linii melodice si versuri pentru diversi artisti. Intalnirea cu Andrei Vitan i-a prilejuit o colaborare cu fabrica de hituri a lui Adrian Sina, Premium Artist. Lui Lazy ii apartin, spre exemplu, versurile strofei interpretate de Andrei Vitan in piesa Impotriva lor a Alexandrei Ungureanu. Andrei Voju pe numele sau adevarat, a dezvaluit si care este originea numelui sau de scena. Se pare ca, desi este un bun cunoscator al limbii engleze, artistului nu-i placea sa isi faca temele in timpul scolii, motiv pentru care profesoara de limba engleza l-a poreclit “Lazy”.

Andrei Vitan, pe de alta parte, se afla la cel de-al doilea single lansat in acest an dupa “Am dragostea ta”, interpretat alaturi de baietii de la Maxim. Andrei a fost atras de muzica inca din copilarie, ajungand la 16 ani sa bifeze prima sa realizare ca muzician: o colaborare cu rapper-ul Sisu. Mai apoi, a inceput sa isi exploreze si talentul de compozitor, punandu-si amprenta asupra pieselor unor artisti ca Miss Mar, Cristina Spatar sau Don Baxter, dar si asupra mega hitului Bilionera al Otiliei. Adrian Sina a remarcat potentialul lui Andrei Vitan si l-a intampinat in studio-ul sau acolo de unde s-a propulsat pe scena si s-a facut cunoscut ca artist in peisajul muzical de la noi.

 

Lazy are o poveste de viata plina de aventuri. A plecat inca din copilarie in Franta si s-a intors in Romania in jurul varstei de 18 ani. In Hexagon a inceput sa fie pasionat de rap si hip hop si obisnuia sa scrie versuri in franceza, dar si in romana, una dintre inspiratiile sale fiind trio-ul Parazitii. De la intoarcerea sa in tara, a inceput sa exploreze si alte genuri muzicale, ajungand sa lucreze cot la cot cu rapper-ul Karie in studio-urile de la HaHaHa Production.

Cum vi se pare piesa celor doi?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL