Andrew Rayel feat. Alexandra Badoi - Goodbye (videoclip nou)

Dupa ce a cantat piesa live la evenimente precum Ultra Music Festival, White Night @ Republica Moldova si, weekendul trecut, la Arenele Romane in cadrul Armada Night, Alexandra Badoi ne prezinta videoclipul pentru "Goodbye", cel mai mare single al ei pana in momentul de fata.

Am fost foarte bucurosi in primavara cand Armin van Buuren a anuntat tracklistul compilatiei A State of Trance 2014 si printre piese i-am regasit alaturati, pe langa Bogdan Vix cu "Forever", pe Alexandra Badoi si moldoveanul Andrew Rayel, cu piesa "Goodbye". A fost "the lead single" pentru albumul de debut "Find Your Harmony" al lui Rayel si o importanta rampa de promovare pentru Alexandra Badoi, intrucat single-ul a fost lansat la Armind, imprint al Armada Music gestionat direct de Armin van Buuren.

La 5 luni de la lansarea single-ului si imediat dupa ce Alexandra Badoi l-a interpretat live in fata publicului din Romania in cadrul Armada Night @ Arenele Romane, iata ca apare videoclipul oficial al colaborarii dintre frumoasa Alexandra Badoi si talentatul Andrew Rayel. Avand in vedere ca amandoi sunt vorbitori de limba romana, putem spune ca este o productie trance romaneasca.

Andrew Rayel feat. Alexandra Badoi - Goodbye (music video)

Sper ca cei care iubesc melodia Goodbye sa placa si acest videoclip. Am incercat sa imbinam starea piesei cu atmosfera din timpul spectacolelor de muzica trance. - Alexandra Badoi

Putem spune despre Alexandra Badoi ca este o vocalista de talie internationala ce impleteste muzica cu o activitate despre care se compun multe piese trance in ziua de astazi. Ne referim la starea vremii, caci Alexandra Badoi prezinta buletinul meteo la Antena 1. Noi preferam sa o consideram o voce care a inceput sa conteze pe scena trance mondiala. Marturie ne stau colaborarile din ultimele 12 luni: Roger Shah, Yuri Kane, Andrew Rayel, Denis Kenzo si Masoud.

Nu-i putem ura decat ca in viitorul apropiat sa faca o piesa impreuna cu favoritul ei, DJ-ul si producatorul pe care il are la cover pe Facebook, Armin van Buuren. Niciun roman n-a reusit pana in momentul de fata aceasta performanta, asa ca ar fi o premiera.

Va place videoclipul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL