Andy Horjea - Antipoem (videoclip artist nou)

Andy Horjea este cel mai nou artist pe care il promovam pe Urban.ro, iar tanarul cantaret vine cu un stil pop-rock si o poveste de dragoste pentru single-ul Antipoem.

Tanarul cantaret isi lanseaza single-ul cu tot cu un videoclip filmat in mijlocul naturii, printre pietre si verdeata in Muntii Buzaului.

Andy Horjea este un tanar solist vocal si songwriter, in varsta de 21 de ani. A participat la Vocea Romaniei si a fost finalist la etapa nationala a concursului Eurovision 2015, cu trupa "Baietii" din care a facut parte, experientele sale muzicale fiind dintre cele mai diverse. Tatal sau, Laurentiu Horjea este un basist de jazz , deci Andy a crescut printre muzicieni si a luat parte la evenimente live inca de mic copil, dezvoltand o puternica pasiune pentru muzica si chitarã, instrument cu ajutorul caruia si compune.

 Iata ce are de spus tanarul despre prezenta sa calatorie in lumea muzicii : "In 2014 l-am cunoscut pe Stefan Marin (chitarist si producator). In timp am devenit prieteni si la inceputul anului 2016 am decis sa construim proiectul "Andy Horjea", avand la baza intentia de a compune muzica din suflet, fara compromisuri. La cateva luni distanta s-a alaturat si Ionut Radu ("John Puzzle" & fost solist al trupei Praf in Ochi), alaturi de care am compus cateva piese cu totul speciale si am conturat o viziune muzicala aparte. In prezent inca se lucreaza la finalizarea productiilor de pe viitorul album, in studioul nostru "ARTholic" (sunt deja 13 piese compuse) .Imi doresc enorm sa reusim sa il lansãm cat mai repede deoarece vrem sa lasam in urma ceva frumos si autentic in sufletele celor ce vor intra in contact cu muzica noastra."

 

Andy Horjea - Antipoem Versuri

Ti-am expediat sufletul meu,
Da plicul ala plin de litere sunt eu
Ma vei desface, sau nu?
Ma vei afla oare tu ?
Sau voi ramane o scrisoare aprinsa-n semineu...
Inca un chip difuz in amintiri doar ca trofeu.
Un gand din cand in cand la care sa tresari
Sau doar un sentiment pe care sa-l tot repari ?

M-am pierdut cu sufletul pe nustiu unde
Mi-ai imprastiat otrava-n sistem
Sangele mi-e disperat si tare fuge
De iubiri scrise-n antipoem!

Privesti neintrerupt in ochii mei
Nici urma de suflet dincolo de ei
Ce-am facut, ce-am patit
Nu-mi pot aminti
Stiu doar ca orice-ai face nu mai pot simti...
Soaptele n-au incetat,
An si an te-am cautat
Erai langa mine-aici
Si eu unde?
Soaptele n-au incetat,
An si an te-am cautat
Erai langa mine-aici
Si eu ?

M-am pierdut cu sufletul pe nustiu unde
Mi-ai imprastiat otrava-n sistem
Sangele mi-e disperat si tare fuge
De iubiri scrise-n antipoem!

Ce ziceti de muzica lui Andy?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL