Antarctica feat raku - Singuratatea urbana (videoclip)

Antarctica lanseaza videoclipul pentru Singuratatea urbana, colaborarea lor cu rapperul raku. Clipul surprinde calatoria cautarii propriei identitati pierdute in tumultul peisajului urban modern – un spectacol la care fiecare dintre noi participa si in acelasi timp asista.

Versurile si compozitia piesei „Singuratate urbana” apartin Deliei si lui raku, iar orchestratia a fost realizata de membrii Antarctica. Piesa a fost inregistrata in studioul No Stress Media, unde partea de mix si mastering a fost asigurata de catre Dan Georgescu (byron).

PLAY!

„Singuratatea in multime pe un fundal sonor optimist – acesta este cantecul orasului; este ceea ce asculti atunci cand bati strada la picior, este oglinda din care imaginea omului contemporan, cu emotiile si sensibilitatea sigilate, se reflecta perpetuu, in tot si in toate”, spune Delia. 

Ideea unei colaborari intre Delia, solista Antarctica, si raku a aparut in urma cu mai multi ani, insa abia acum cei doi au gasit resorturile pentru a pune bazele ei. Alaturi de ei au lucrat Tudor, Mircea, Joco si Mirko, ceilalti membri ai trupei Antarctica, iar catalizator creativ a fost spectacolul societatii care ii inconjoara si din care fac parte. Trupa Antarctica o stim datorita concertelor pe care le-au avut anul trecut in cadrul Ursus Evolution dar si datorita piesei Is Your Heart So Hard or Nonexistent.

Va place videoclipul pentru Singuratatea Urbana? 

 


1 comentariu

  • Nu suna rau dar... cumva tipa si vocea ei ma sacaie pe creier cu toate ca e o voce placuta.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL