Antonia - Dor de Tine (videoclip nou)

Antonia vine cu un nou videoclip de imagine si o piesa cu beat-uri din zona dance - Dor de tine. Pe final de videoclip o vedem pe Antonia intr-un club, dansand, inconjurata de o multime de petrecareti.

 

Noul material video a fost regizat de Khaled Mokhtar, iar piesa e compusa de Alex Cotoi si Irina Rimes, cea pe care o cunoastem datorita hitului Visele.

“A fost tare atmosfera la filmari, relaxanta, pentru ca lucrez de fiecare data cu o echipa de oameni profesionisti, care imi inspira incredere si ii multumesc lui Khaled pentru inca un videoclip care imi place. M-am distrat cu fetele de la Like One, cu Laura Musuroaea, dar si cu toti cei prezenti pe set, m-am simtit ca la o petrecere”, a spus Antonia.

“Ma bucur ca am inceput 2017 cu un single nou si sper ca le-am facut o surpriza placuta fanilor mei. “Dor de tine” este o piesa de dragoste frumoasa si sincera in care cred ca se regaseste orice persoana care iubeste.”, a declarat Antonia.

Dor de tine apare la cateva luni dupa ce Antonia colaborase cu Anchi pentru o piesa mult mai ritmata, Get Up And Dance, iar anul trecut am ascultat-o intr-un super featuring cu cei de la Carla's Dreams pentru Suna-ma. In plus,  impreuna cu fetele de la Global Records, Inna si Alexandra Stan a aparut pe track-ul Call the Police.

Ajunge Antonia in topuri cu piesa asta?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL