Antonia - Jameia (videoclip)

Antonia a lansat videoclipul Jameia in care s-a transformat intr-o femeie gangsta-sexy. E un clip de imagine cu multe cadre slow-motion cu frumoasa artista si privirile ei seducatoare.

Noul videoclip Antonia a fost realizat de echipa Global Music Management si regizat de Edward Aninaru, fotograful preferat al Innei si mai nou, al Antoniei. Avem cadre urbane si un cadru glam, o vedem pe Antonia alaturi de dansatorii sai incercan o coregrafie insa nu prea ii iese. 

Inafara de dans, in videoclipul Jameia totul e perfect: vocea e suava si sexy, imaginea ei noua o prinde foarte bine, Antonia are privirea inocenta si seducatoare si avem tot felul de faze amuzante pe strazi cu apa. E un clip de imagine cu un final fericit. PLAY!

Antonia ne-a aratat o varianta live si slow a piesei Jameia, cea pentru care a filmat acest clip. Mai mult ca sigur frumoasa cantareata ne pregateste ceva special pentru ca odata cu Jameia a lansat si piesa I Got You, iar in urma cu ceva timp a postat poze din studio unde lucra alaturi de Marius Moga si LukeOne. 

Pana acum Antonia ne-a atras atentia alaturi de Tom Boxer, dupa aceea ne-a impresionat cu melodia Marionette, cea care a devenit un hit al anului 2011, si cu Pleaca, single-ul baietilor de la Vunk care a devenit cea mai ascultata piesa din Romania intr-o perioada foarte scurta de timp. 

Voi ce ziceti de clipul Jameia, LIKE it or NOT?


24 comentarii

  • Deci ca sa intelegeti....Imaginea lu Antonia e aceleia a unei zderente menite sa bage boala in adolescentini care isi creeaza fantezii de tot genul. am inteles ca si ea si-a tras un plod cu cineva asa ca are experienta cu copii, deci.....TOTI COPIII SA APELEZE LA ANTONIA

  • 22. avram ionela barcanesti ialomita in 29.11.2012 /19:00

    imi place la nebunie melodia ta Antonia pwwwwwwwwwwwwp salut toate colegele mele Alexandra,Dana,Flory pwwwwwwwwwwwwp pe toti

  • Ador melodiakiss

  • te salut antonia si-ti iubesc melodia te pup dar as vrea sa aflu si coregrafia melodii ca vrem adica eu cu colegele mele sa dansam pe ea la sfarsit de an pwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwp

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL