Antonia feat. Carla's Dreams - Suna-ma (videoclip nou)

Antonia colaboreaza cu cel mai in voga grup al momentului, Carla's Dreams, pentru o piesa despre o dragoste cu nabadai - Suna-ma. Noul single Antonia apare direct cu un videoclip filmat intr-o sala de sport, in care avem parte de duelul fete- baieti.

Piesa e ritmata, refrenul e catchy, muzica si versurile fiind semnate de Carla's Dreams, in timp ce videoclipul e regizat de Roman Burlaca. Premiera piesei a avut loc pe 8 mai, la concertul de la Arenele Romane in care baietii moldoveni si-au lansat albumul NGOC.

Antonia a mai lansat o piesa recent, compusa de Alex Velea - Vorbeste lumea - iar la inceputul anului o ascultam cu Gresesc. Un alt single de impact al cantaretei a fost Dream About My Face, lansat anul trecut, dupa ce a venit cu piesa Chica Loca.

Baietii de la Carla's Dreams au reusit sa umple Arenele Romane de la Bucuresti la lansarea albumului NGOC, unde au avut si cativa invitati speciali. Ei au bifat hit dupa hit, dupa ce i-am ascultat cu Te rog, piesa care a ajuns in topul difuzarilor, a urmat Sub pielea mea, iar acum au venit cu Acele.

Ce ziceti de aceasta colaborare? Ajunge in heavy rotation?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL