Antonia si INNA - primul videoclip impreuna - Fie ce-o fi!

Videoclipul "Fie ce-o fi" cu INNA si Antonia a aparut! Vezi AICI noul clip si citeste si versurile romantince!

 

Antonia si Inna au filmat un videoclip impreuna - Fie ce-o fi - cel mai surprinzator din cariera lor! Daca pana acum au mizat pe o imagine sexy, cele doua artiste se transforme din dive din anii '20! Afla despre ce proiect e vorba!

 

Poza de mai sus a fost postata online de regizorul preferat al Innei din ultima vreme - Bogdan Daragiu - si include o imagine extrem de retro cu Inna si Antonia imbracate, aranjate si machiate in stilul anilor '20! 

Hashtagul folosit de ambele soliste a fost "Fie ce-o fi" care indica numele noului single ce le va include. Insa surprizele continua deoarece fotografia de mai jos postata pe Instagramul Antoniei dezvaluie faptul ca e vorba de o noua piesa alaturi de  Carla's Dreams si Dara, o cantareata din Republica Moldova. Cu versuri in limba romana.

Pana acum, relatia dintre INNA si Antonia nu s-a concretizat intr-o melodie insa din punct de vedere al marketing-ului, ar fi o miscare geniala mai ales ca amandoua au nevoie de hituri la radio pentru a intretine succesul in Romania.

Prietenia dintre Antonia si INNA a inceput in timpul turneului sustinut impreuna in Mexic. Cele doua au aceeasi reprezentanta atat in Romania cat si international dar si in management si productie. Desi Antonia face parte din gasca HaHaHa Production - din motive evidente - casa de discuri este Roton iar managerul este Lucian Stefan, fostul iubit si actualul manager al Innei. Asadar, cele doua au acelasi manager deci un featuring Inna si Antonia era inevitabil.

 Daca esti curios despre cum ar putea suna Inna feat Antonia, asculta mai jos o versiune fanmade!

Intre timp, atat Antonia cat si Inna se bat pe premiile votate de fani la Romanian Music Awards 2014 - pentru Best on Social Media - si la Media Music Awards 2014 - pentru Fans Like Award!

 

UPDATE: Managementul artistelor ne-a confirmat ca e vorba de un single nou alaturi de Dara si Carla's Dreams - Fie ce-o fi!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL