Ariana Grande feat. John Legend - Beauty and the Beast (videoclip nou)

Ariana Grande si John Legend ne duc in frumoasa poveste a Bellei si a Bestiei in videoclipul pentru Beauty and the Beast. Cei doi se afla in castelul printului blestemat, unde Ariana Grande e inconjurata de dansatoare, iar Legend isi ia locul in fata pianului, in timp ce in jurul lor ii vedem pe protagonistii filmului.

Ca orice alt videoclip pentru o piesa extrasa de pe coloana sonora a unui film, avem imagini din pelicula in care Emma Watson joaca rolul principal. Ariana Grande si dansatoarele formeaza un trandafir, o metafora care ne duce cu gandul la povestea din film, pentru ca la final sa parasim castelul asa cum am venit.

 

Beauty and the Beast este un remake dupa originalul cantat de Celine Dion, pe animatia lansata in urma cu mai multi ani, asa ca Ariana Grande si John Legend au avut niste standarde foarte ridicate la care sa ajunga. Cantaretul a lansat la finalul anului trecut albumul Darkness & Light si l-am ascultat cu single-ul Love Me Now, care insa nu a reusit sa ajunga la succesul precedentului All of Me.

Ariana Grande a venit si ea cu cel de-al treilea material de studio si inca se afla in topuri datorita colaborarii cu Nicki Minaj la Side to Side, pe langa single-urile Into You sau Dangerous Woman.

Va place videoclipul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL