ATB feat. HALIENE - Pages (videoclip nou)

Marcand anul acesta 20 de ani de activitate muzicala, germanul ATB vine cu cel de-al treilea single de pe albumul "neXt" si totodata cu un videoclip produs si editat chiar de el.

Dupa "Connected" (cu Andrew Rayel) si "Message Out To You", a venit randul unei alte piese de pe cel de-al zecelea album ATB sa isi faca loc in playlisturile dar mai ales pe ecranele noastre. Este intitulat "Pages" si este un featuring cu una dintre cele mai frecventate vocaliste ale acestui an, HALIENE. Enjoy!

ATB feat. HALIENE - Pages (videoclip oficial)

 

Ni se pare chiar foarte tare faptul ca videoclipul este produs si editat chiar de cel care se afla in spatele piesei, dar mai ales ca ne este dedicat, Andre multumindu-ne pentru suportul pe care noi, fanii sai, i l-am acordat in acesti 20 de ani de cariera.

Acum cateva saptamani l-am vazut live la Iasi, unde, spunem noi, a avut cel mai tare set de la Afterhills Festival. Tracklistul (pe care il gasiti aici) a inclus mai multe piese de pe noul album "neXt", dar si cateva piese clasice marca ATB remixate sau mashup-uite. 

In cazul in care nu l-ati vazut la Iasi sau pur si simplu vreti sa dansati din nou pe muzica lui, ATB este unul dintre multele nume trance care vor fi prezente weekendul viitor in cadrul Timeshift Festival. Un adevarat regal trance pe care nu trebuie sa il ratati!

Ne vedem la Romexpo?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL