Bere Gratis - Daria (DJ Bonne remix)

Dupa ce au lansat piesa Daria, Bere Gratis vin si cu remixul primului lor single pe 2016, in varianta lui DJ Bonne. Evident, baietii pastreaza videoclipul filmat prin Romania, alaturi de actrita Anca Dinicu.

"De multe ori, in viata, iubirea este raspunsul intrebarilor si cautarilor noastre. Intr-o lume asa mare, calea inimii poate fi uneori drumul cel mai scurt, alteori cel mai lung catre liniste si echilibru. Incercam sa deslusim mistere ale universului, dar nu avem ochi pentru cel / cea care ne iubeste", declara Bere Gratis.

Videoclipul este regizat de catre Richard Stan si a fost filmat in Cheile Dobrogei, plaja Corbu, Lacul de creta, Satul Pescaresc din Tuclea si cetatea Histria. Personajul feminin din videoclip este actrita Anca Dinicu, pe care o putem vedea atat pe scenele teatrelor Elisabeta si Teatrelli, cat si in emisiunile "In puii mei" si "Camera Cafe".

"Numele piesei a venit pe cale 'fonetica', sa spunem. Refrenul este introdus la inceput si mijloc, prin "dar ea", dar care cantat ne-a sunat "Daria" si cum in text vorbeam despre o fata, iar noi nu aveam un titlu inca, am decis sa fie Daria!", adauga baietii.

Varianta originala a piesei o gasiti aici, ea vine dupa ce anul trecut i-am ascultat pe baieti cu Pana sus la cere, un featuring cu Mellina si Tot asa e si a mea.

Cum vi se pare remixul pentru Daria?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL