Bere Gratis si Paula Seling - Indragostiti (videoclip nou)

Bere Gratis vin cu o frumoasa balada in featuring cu talentata Paula Seling. Indragostiti apare direct cu un videoclip de imagine regizat de Claudiu Stan, in care domina contrastele de culoare.

“Daca spunem ca iubirea face miracole este ca si cum am spune ca viata bate filmul. A fi “Indragostiti” inseamna ca exista miracole in fiecare zi, pentru ca in fiecare zi cineva iubeste pe cineva si o si declara. Aceasta intalnire poate sparge orice bariera a lumii. Colaborarea cu Paula este una speciala chiar daca am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cantareata, o artista sensibila si un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese si o bucurie de a canta impreuna dupa 20 de ani de cariera in care ne-am intalnit de multe ori ca prima data”, spune Mihai de la Bere Gratis.

“Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasa ca s-au gandit la mine pentru aceasta colaborare. A fost dragoste la prima auditie, asadar inregistrarile au "curs" foarte usor pentru ca m-am simtit inspirata. La filmari baietii au fost gentlemeni desavarsiti, m-au facut sa ma simt ca o printesa in tara minunilor. Abia astept sa vad cum va primi publicul meu aceasta piesa speciala”, a marturisit si Paula Seling.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL