Beyonce - Bow Down (teaser videoclip)

Beyonce se pare ca se pregateste de lansarea clipului pentru Bow Down. A aparut un teaser de cateva secunde cu ea imbracata in acelasi outfit pe care il foloseste in concerte atunci cand intepreteaza primul single de pe noul disc.

Noul material Beyonce e in continuare foarte asteptat, dar nici o veste despre momentul lansarii sau macar aparitia unui single oficial. Producatorul Diplo a declarat in urma cu o saptamana ca piesa la care a lucrat cu ea a fost stearsa de pe tracklist, iar Bey mentine in continuare misterul in jurul discului numarul 5 din cariera. Initial, cand a fost anuntat turneul Mrs. Carter World Tour, toata lumea credea ca Beyonce va veni cu o piesa noua inainte sa plece la drum. In schimb, cantareata ne ofera doar cateva secunde din doua trackuri si acelea doar in reclamele pentru Pepsi si H&M.

Urmariti mai jos si Bow Down, versiunea live, in concert.

Queen B a cantat in cadrul concertelor piese ca Grown Woman, care a scapat deja pe net dar si Bow Down, pe care a lansat-o undeva la inceputul anului. Totusi, Beyonce apare pe diverse proiecte - de la coloana sonora a animatiei Epic si filmului The Great Gatsby pana la un featuring cu sotul Jay- Z pe albumul Magna Carta Holy Grail. In plus, isi continua campania de promovare, aparand in diferite reviste, cea mai recenta fiind in Flaunt Magazine.

Credeti ca in final lanseaza Beyonce un single oficial?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL