Beyonce - Grown Woman (videoclip, versiune noua)

Beyonce ofera o varianta noua pentru clipul Grown Woman, piesa inclusa pe noul ei album visual. Cantareata a renuntat la cadrele cu copii si cele in care aparea mama ei si ne ofera mai multe imagine cu ea dansand.

 

Desi initial se credea ca Grown Woman va fi primul single de promovare al noului album Beyonce, piesa a ajuns sa fie doar un bonus track pe materialul video si sa nu apara pe tracklistul initial al celui de-al cincilea material de studio lansat de King B.

Haideti sa il urmarim mai jos.

 

Beyonce a oferit o lectie de marketing la finalul anului 2013 cand a lansat albumul ce ii poarta numele, pur si simplu urcandu-l pe iTunes - fara nici un fel de promo anterior sau vreun anunt si dupa ce si-a tinut fanii in asteptare un an intreg. Vanzarile au fost uriase, ajungand in primele pozitii cu Beyonce, iar conceptul din spatele albumului ne-a uimit. O echipa intreaga a tinut secrete taote eforturile din spatele materialului vizual, iar unii regizori nici nu stiau ca lucreaza la un clip de pe viitorul disc. Cel mai recent clip si single al cantaretei este Partition, pe care il puteti urmari aici.

Va place piesa Grown Woman? E acesta un clip la fel de reusit ca celalte de pe disc?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL