Beyonce, cel mai sexy videoclip al ei - Partition

Partition este cel mai erotic videoclip lansat de Beyonce pana acum. Clipul e pe masura piesei, care nu e deloc subtila in ceea ce priveste momentele intime dintre Beyonce si Jay Z.

 

O Beyonce imbracata doarte sumar, in tinute care mai de care mai provocatoare si momente fierbinti cu Jay Z care o dezbraca sunt cateva dintre cadrele hot ale clipului Partition. Beyonce nu se mai rusineaza si profita din plin de statutul de femeie maritata cu un sot care o iubeste si povesteste, vizual, viata lor intima. Clipul a fost regizat de Jane Nava si a fost filmat la Paris, in cabaretul Crazy Horse.

Urmariti clipul mai jos.

Daca nu ati ascultat Beyonce, ar trebui sa stiti ca are cateva asemenea piese, foarte provocatoare in care detaliile vietii lor intime, in pat si in afara lui sunt facute cunoscute, cu sau fara metafore. Beyonce a fost cea mai mare surpriza pe care diva le-a oferit-o fanilor, dupa un an in care i-a tinut mereu in asteptare. A intrat rapid in topul celor mai bine vandute discuri ale anului si a dat cateva lucruri de gandit industriei muzicale mondiale. Dar despre cele mai tari momente realizate de Beyonce cititi aici - a stabilit un record in Billboard, a vandut pe iTunes cat sa stabileasca un nivel greu de atins si se apropie de primul loc in BIllboard

Cum vi se pare videoclipul?


1 comentariu

  • Piesa e slaba, iar ea arata foarte bine, m-am cam saturat sa il vad pe Jay-Z peste tot cu ea ( e si frumos si merita sa il vezi prea des laughing ).

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL