Bibanu MixXL feat Puya & Delia - Gone (premiera videoclip)

Bibanu MixXL a lansat videoclipul pentru super piesa Gone, o colaborare cu Puya si Delia care suna absolut genial si care ne-a prins de la prima ascultare. Clipul a fost filmat in Bucuresti, cu baietii care se plimba linistiti pe bicicleta prin oras si o Delia care arata bine, bine.

Am putea spune ca lookul "from the hood" o prinde foarte bine iar alegerea vocii ei pentru piesa ni s-a parut o alegere inspirata, mai ales ca are si flow. Gone este un sigle extras de pe viitorul album Bibanu, Nebun, de orchestratie s-au ocupat Boier Bibescu si Preston, la chitara e Alex Munz, iar de muzica si versuri sunt responsabili toti trei.

Dati PLAY!

Bibanu a spus despre colaborarea cu Puya si Delia:

Nu vedeam alte colaborari pe piesa decat cu La Familia si imi doream una dintre cele mai bune voci din Romania. Asta e piesa pentru cei care ne asculta de atatia ani. Iar ei... sunt familia mea. Imi pare rau ca nu este si Sisu pe piesa, dar ii am pe Puya si Dj Wicked. Delia e o artista care profesional e ireprosabils. Are voce, e frumoasa, carismatica si foarte muncitoare.

Puya e din nou pe val zilele acestea: a lansat piesa Nimic nu e nou, care a obtinut numai reactii pozitive de la voi si s-a alaturat si baietilor de la Iris pentru trackul O lume doar a lor si apoi a lansat o alta colaborare inedita - Cornel del a Vunk si trackul Altcineva. Delia a venit cu un nou clip regizat de ea - Wuella, Wuella, dupa ce ne-a demonstrat ca se poate si altfel cu Omadeo.

Cum vi se pare videoclipul? Trackul v-a prins?


8 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL