Bitza & Ombladon si Freakadadisk - Nopti albe pentru zile negre (premiera videoclip)

Bitza, Ombladon si Freakadadisk au colaborat pentru Nopti albe pentru zile negre! E in premiera pe Urban.ro, o dubla-premiera deoarece auzim pentru prima oara piesa si vedem si clipul!


Videoclipul piesei a fost realizat de FreakaDaDisk si reda perfect atmosfera de zi cu zi din studioul acestora. “Nopti albe pentru zile negre” este unul dintre cele mai cel mai relaxate videoclipuri care au fost prezentate pana acum de cei de la “20cm Records”.

“Noi nu prea am simtit ca filmam un videoclip, practic a fost o seara petrecuta in studio. Atmosfera a fost relaxata - dupa cum se poate vedea si in clip. Asa arata o zi - noapte de "munca" in studio pentru noi, asa ne place sa adunam nopti albe pentri zile negre”, adauga Bitza.

Vezi mai jos clipul, in premiera!

"Nopti albe pentru zile negre” este mai mult decat o noua piesa; este un statement. Noul single este unul relaxat, pozitiv, care merge pe ideea amintirilor si momentelor placute din viata fiecaruia care coloreaza clipele mai putin fericite.”, declara Bitza.

AICI aveti un interviu cu Bitza si Ombladon in care ne vorbesc despre materialele solo la care lucreaza fiecare si ce parere au despre hip-hopul romanesc din ultima vreme.

Cel mai recent single Bitza a fost tot in colaborare cu Ombladon dar fara Freakadadisk. Se numeste We're gonna make it si a fost lansat tot in premiera la noi!

Ce ziceti de piesa asta, merita un LIKE?


3 comentarii

  • Super faina , 20CM nu urca pianul pe un tir ca sa faca ceva bun.

  • Imi place. E buna piesa.

  • Precum o eleva constiincioasa,mi-am facut telmee pana la capat Cred ca trebuie sa ai o ,,chemare,,sa asculti asa ceva,eu confundand genul cu frigul,frica,intunericul. Idiferent de perceptia fiecaruia,auditie placuta amatorilor!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL