Boier Bibescu - Hazu Toba Basu (videoclip nou)

Dupa ce aproape 7 milioane de persoane au intrat in “Stare de Show” alaturi de Boier Bibescu, producatorul si-a adunat din nou gasca de baieti si au pus de un nou videoclip urban, “Hazu Toba Basu”.

De aceasta data, Boier Bibescu a facut echipa cu Dj LLP, Jon Baiat Bun si o noua voce pe nume Anuryh. Cu toate ca Alex Velea nu canta pe single-ul “Hazu Toba Basu”, acesta apare in doua secvente din videoclip, anuntand de fapt lansarea noului single “Monstru”, o colaborare intre Boier Bibescu si Alex Velea.

“Mi-am dorit o noua piesa de club, care sa fie diferita prin sound si prin mesaj. Asa a iesit “Hazu Toba Basu”, la care am lucrat impreuna cu DJ LLP, colegul meu, care mi-a prezentat-o pe Anuryh. De Jon Baiat Bun ma leaga o prietenie de 10 ani si am colaborat de foarte multe ori”, spune Boier Bibescu despre noua lui piesa.

Cum Boier Bibescu nu se ocupa doar de productie si compozitie muzicala, acesta si-a pus amprenta si asupra videoclipului, care a fost filmat la “Moara lui Assan” din Bucuresti, un monument istoric lasat in paragina.

Pana cand va lansa piesa Monstru, in colaborare cu Alex Velea, noi ii mai ascultam cu Stare de show, piesa lansata anul trecut si cu care au reusit sa induca o stare de bine. 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL