Boier Bibescu - Melodie de noroc (videoclip)

Melodie de noroc, noul single al lui Boier Bibescu, s-a facut cu clip! Premiera acestuia a avut loc pe UTV, special de Dragobete in ideea ca putin noroc nu strica niciodata...cu atat mai mult in iubire.

Filmarile, in regia lui Dani Ilinca, au avut loc intr-o zona mai putin exotica, mai precis Muzeul Satului din Ramnicu Valcea, in ton cu Boierul Bibescu. Melodia contine un sample extras dintr-o melodie a lui Alexandru Lozanciuc, un fost hit in Moldova anilor 70. Dati plaaaay!

Boier Bibescu a devenit cunoscut odata cu piesa Dan Spataru n-a murit, iar Melodie de noroc ati putut-o asculta la sfarsitul anului trecut. Despre acest track Boierul spunea:

Am ales sa lucrez pentru aceasta piesa cu un DJ din Republica Moldova pentru ca mi se pare ca fratii nostri de peste Prut si-au pastrat nealterat spiritul nationalist. Eu cred ca avem multe de invatat de la ei la acest capitol, iar pentru mine aceasta piesa este ca o declaratie de unire, pentru ca muzica nu cunoaste granite.Mesajul muzicii mele este in general simplu, pentru oameni simpli, deci hai impreuna sa cantam !

Trebuie sa recunoasteti ca piesa e foarte tare si va prinde in club, iar ideea din spatele ei e buna, mai ales ca Boier Bibescu ramane fidel dictionului sau: singurul DJ din Romania care nu-si neaga originile.

Videoclipul e fain, imi place povestioara din el si efectul de film de epoca, ca tot e in trend The Artist, film cu mari sanse la un Oscar. Ne plac fetele care danseaza la final hora, par a fi luate  mai degraba de la Arcul de Triumf decat de la caminul cultural, dar ironia prinde bine povestii.

Va place videoclipul? Ati mai ascultat piesa?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL