Boier Bibescu - Un cantec fericit (videoclip nou)

In pragul Zilei Indragostitilor, Boier Bibescu lanseaza primul lui single din anul 2017 - “Un cantec fericit”.

Inspirat din piesa “N-am nevoie de foarte multe” a artistului de muzica folk Dinu Olarasu, Boier Bibescu s-a pus pe compus si intr-o zi a si terminat linia melodica a single-ului “Un cantec fericit”. Pentru filmarea clipului, artistul si-a facut singur regia, dar a apelat la talentul actorilor Anca Dinicu, Catinca Nistor, Iulian Burciu, George Burcea si Silviu Mircescu, care au pus in rol doua povesti diferite de dragoste: una plina de bani, iar una plina de bucurii mici.

Dupa cum spune si titlul noului single, Boier Bibescu ii indeamna pe cei care asculta piesa sa fie fericiti si sa nu isi piarda optimismul, iar banii, de cele mai multe ori, aduc dupa ei si alte ispite: “Ma inspira piesele vechi romanesti :) Sunt profunde si transmit ceea ce e important in viata, cum ar fi ca ‘n-ai nevoie de foarte multe ca sa fii fericit’”.

In prezent, Boier Bibescu se bucura de faptul ca studioul lui, Big UP Music, a produs piese care au ajuns in topurile muzicale din Turcia si Polonia, precum “Get Low” (Gipsy Casual feat. LLP & Sonny Flame). La finalul anului trecut, Boier Bibescu lansa piesa Hazu Toba Basu, iar impreuna cu Sonny Flame venea cu Batman si Superman

Va place piesa lui Boier Bibescu?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL