Boier Bibescu, Puya, Rashid, Jon Baiat Bun, Alex Velea - Stare de show (videoclip nou)

Boier Bibescu si-a chemat toti prietenii pentru cel mai nou single - Stare de show. Puya, Alex Velea, Rashid si Jon Baiat Bun s-au adunat pentru o piesa care ne umple de buna dispozitie si ne invita la party.

 

Vara lui 2015 a fost plina de evenimente pentru Boier Bibescu. Artistul a lansat single-urile “Ok” (feat. The dAdA), Imi e dor (feat. Alex Velea) si o colaborare cu trupa Colors in Stereo pentru piesa “Soare” si, chiar daca s-a casatorit si a devenit tatic, continua sa ramana in aceeasi “Stare de Show”, care se pare ca i-a molipsit si pe Puya, Jon Baiat Bun, Rashid si Alex Velea.

Cei cinci artisti s-au “inarmat” cu mult chef de distractie si au iesit pe strazile din Ferentari si Salajan, unde au filmat videoclipul single-ului “Stare de Show”. In acelasi spirit de amuzament, a fost creat si artwork-ul piesei, care ni-i prezinta pe artisti sub forma unor caricaturi.

Despre noul lui single, Boier Bibescu marturiseste: “Dupa ‘Imi e dor’, care e o piesa mai nostalgica, simteam nevoia de o baieteala si cum altfel, daca nu cu tovarasii mei de studio si in ultima vreme si de scena. Ne-am distrat mult la filmarea clipului, a fost o harmalaie care s-a transformat intr-o adevarata ‘Stare de Show’”.

Va place videoclipul? 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL