Boier Bibescu si Alex Velea - Imi e dor (videoclip nou)

Boier Bibescu a schimbat mireasa pentru clipul “Imi e dor”, dar si-a pastrat nasii celebri – Alex Velea si Antonia.

 

Chiar daca in urma cu o luna Boier Bibescu a spus “Da” in mod oficial, artistul a intrat atat de mult in starea de petrecere incat a recreat unele momente speciale din propria nunta pentru videoclipul noului lui single, “Imi e dor”, un featuring cu Alex Velea.

In regia lui Dan Petcan, clipul ne arata cum traditia poate fi schimbata, asa ca daca eram obisnuiti cu ideea ca mireasa este cea furata, de data aceasta, cel rapit a fost Boier Bibescu. “Vinovat” de acest lucru este chiar Alex Velea care, pe langa prieten vechi si colaborator pe plan profesional, este si nasul de cununie al lui Boier Bibescu.

PLAY!

Boier Bibescu feat. Alex Velea - Imi e dor (Official Video)

Despre noul lui single şi clip, în care apare şi Antonia, naşa de cununie a artistului, Boier Bibescu mărturiseşte: “Videoclipul redă o parte din viaţa mea, mai ales că am inserat cel mai important moment de până acum, nunta. Ne-am distrat foarte tare la filmări, însă îmi pare rău că soţia mea nu a putut fi acolo, dar a lipsit motivat. Bebeluşul nostru este mult mai important.”

Încântat de colaborarea pe care o aştepta de ceva vreme, Alex Velea spune despre povestea clipului: “Acest videoclip îţi aduce vara în casă, te bucură şi îţi reaminteşte că viaţa e frumoasă.”
 

Velea a mai lansat anul asta piesa "Baiat bun" cu Jon Baiat Bun insa nu a venit cu un single al sau pentru vara 2015, concentrandu-se pe artistii din gasca Golden Boy Society.

Va rupe vara piesa asta?


1 comentariu

  • Suna ca si cum ar ploua cu *** intr-o groapa de gunoi si, fiind foarte cald, mirosul s-ar transforma in sunet si ar suna cam ca aceasta productie nebuna :\! Velea n-are ce sa caute pe piese d'astea...ii strica reputatia...si a mai bagat-o si pe Antonia in clip! Not good!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL