Bosquito feat Ovidiu Lipan Tandarica - Intuneric in culori (videoclip)

Bosquito revin cu un nou videoclip si o piesa sensibila - Intuneric in culori. Trupa l-a coopatat si pe regele tobelor din Romania, Ovidiu Lipan Tandarica, care se afla astfel la prima colaborare oficiala cu o trupa romaneasca. Avem o noua piesa de dragoste pe ritmuri de mandolina, care sa ne umple de energie.

Baietii de la Bosquito s-au intors pe piata muzicala romaneasca la sfaristul anului trecut, iar pentru 2012 pregatesc deja un nou album. Despre piesa Intuneric in culori Radu Almasan a spus:

Aceasta piesa canta povestea iubirii intr-o lume a mercantilului. Este o declaratie de dragoste la adresa vietii surprinzand energia si puterea pe care ti-o dau sentimentele simple dar atat de complexe si adanci in esenta.

Dati play mai jos!

Bosquito au lansat in luna noiembrie videoclipul pentru melodia Cand ingerii pleaca, track ce a prins foarte bine si s-a bucurat de reactii foarte bune atat din partea voastra cat si din partea radiourilor care au difuzat piesa. Noi am si stat de vorba cu Radu Almasan la lansarea clipului si ne-a povestit cateva lucruri tare interesante. Pentru aceasta toamna trupa Bosquito pregateste nu doar noul album ci si un turneu prin 30 de orase din tara si Republica Moldova, turneu ce va culmina cu un concert la Sala Palatului din Bucuresti.

Cum vi se pare clipul? Dar piesa va place?


12 comentarii

 • 1. Stanciu George Cristian in 20.08.2012 /16:46

  superba piesa

 • 2. Andreea in 20.08.2012 /20:22

  povestea e draguta, si imi place ca vocea lui Radu a ramas "naturala" pe tot parcursul melodiei (adica fara sa fie completata de backing, mai ales la refren, ei ramanand doar la stadiul de "ooooooo")

 • Imi place ce aud si ce vad love struck superb love struck

 • Din tiganie am pornit in BOSCHET am ajuns....... Cum poate sa sustina publicatia "URBAN" ca Formatia Rosu si Negru la care Tandarica a inceput sa cante si Formatia Phoenix care l a lansat facandu-l OM LIBER si respectat datorita numelui pe care il avea in Spate , ca Tandarica nu am mai cantat intr o trupa Romaneasca .
  Cu o asemenea dezinformare publicatia "URBAN" aducand prejudicii atat artistilor cat si formatiilor poate fi trasa la raspundere pe cale legala.

 • @Vadim - calmeaza-te. Nu e dezinformare, dar cred ca nu poti compara Rosu si Negru sau Phoenix cu nivelul comercial la care se afla Bosquito. Despre asta era vorba in articol.

 • Cred ca te inselii amarnic ... nivelul comercial al trupei Bosquito e bunicel dar eu ceea ce vreau sa mentionez este ca Tandarica nu a cantat oficial pentru prima oara in viata lui cu trupa Bosquito

 • http://ro.wikipedia.org/wiki/Ovidiu_Lipanmesaj

 • Revin http://en.wikipedia.org/wiki/Ovidiu_Lipan
  asa ca nu dezinforma laughing

 • mai informeaza-te

 • Cu tot respectul formatiei Bosquito dar Ovidiu Lipan Tandarica nu a cantat oficial pentru prima data cu aceasta formatie

 • http://ro.wikipedia.org/wiki/Phoenix_%28forma%C8%9Bie%29

 • 12. Madalina in 31.03.2013 /04:35

  Vadim, cateva intrebari pentru tine:
  1. De ce e nevoie de atat de multa agresivitate?
  2. Unde exact pe paginile de wikipedia pe care le tot insiri scrie ca Tandarica ar mai fi cantat cu Bosquito pana la aceasta colaborare?
  si nu in ultimul rand:
  3. Este atat de relevant acest aspect?? De ce?/Pentru ce?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL