Bryan Wilson & Sebastian Crayn lanseaza videoclipul noului single "Ra pa pam"

Despre Sebastyan Cryan noi v-am mai povestit, iar romanul vine astazi cu un nou videoclip alaturi de Bryan Wilson. Ra pa pam este un clip filmat in insula Madeira, iar piesa celor doi ne invita la distractie pe ritmurile latino-dance.

Aflati in turneu de mai bine de 6 luni si prinsi in diverse colaborari, portughezul Bryan Wilson si romanul Sebastian Crayn au realizat videoclipul noului single pe insula Maderia, locul natal al lui Bryan. "Insula Ingerilor" l-a fermecat pe Sebastian inca de la filmarile videoclipului Make you fly, asa incat, a regizat si videoclipul piesei Ra pa pam tot aici. Peisajul si design-ul statiunii unde au filmat l-au fermecat pana si pe Ronaldo care si-a petrecut revelionul in acesta locatie, dormind chiar in camera unde Bryan a filmat scena fierbinte alaturi de Miss Portugalia 2010.

Urmariti clipul mai jos.

Ra pa pam compusa si produsa alaturi de cunoscutul producator roman Andre Rizo, foloseste un sample din piesa Cidinho & Doca - Rap Das Armas. Colaborarea dintre brazilienii Cidihno & Doca a venit prin intermediul casei de discuri Vidisco Portugalia care a vrut ca Bryan si Sebastian sa aduca o alta abordare piesei originale "Rap das Armas". Mesajul initial al piesei era unul de oprire a violentelor de strada din Rio de Janeiro, "parapapa" referindu-se la focuri de arma, noul mesaj al piesei fiind un indemn la distractie.

In cateva zile baietii vor lansa si primul lor album cu numele primului single : "Happy people", sperand in acest fel ca prin muzica lor sa faca cat mai multi oameni fericiti. Noi v-am mai povestit de ei cand au lansat single-ul Uma Noite, in vara lui 2012, desi ei au aparut oficial in 2010 cand au venit cu piesa Oh Life.

Cum vi se pare trackul? Credeti ca se va numara printre hiturile acestei veri?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL