BUG Mafia feat. Loredana - Fara Cuvinte (videoclip oficial)

 In urma cu cateva minute a fost lansat noul videoclip semnat BUG Mafia. Clipul a fost unul extrem de asteptat de fani, mai ales ca piesa "Fara Cuvinte" este realizata in colaborare cu Loredana, dupa ce au trecut mai bine de 10 ani de la prima colaborare pe piesa "Ridica-ma la cer / Lumea e a mea".

Piesa "Fara Cuvinte" este extrasa de pe albumul "Inapoi in viitor" pe care baietii urmeaza sa il lanseze in acest an. Single-ul face aluzie la modul in care ii lasa pe baieti rautatea pe care o vad in jur. Ca sa inspire decaderea societatii, si videoclipul s-a filmat printre ruine. Ideea i-a placut Loredanei, care nu este singura surpriza pregatita de mafioti :). Alaturi de Loredana in clip mai apar Dragos Bucur si Mirela Oprisor, doi actori cunoscuti de la noi. 

Urmariti videoclipul mai jos.

Pe site-ul oficial al baietilor sunt scrise urmatoarele cuvinte referitoare la clip:

Vrem să îi mulţumim Loredanei pentru că a înregistrat cu noi piesa “Fără Cuvinte” şi pentru că a acceptat să filmeze în nişte condiţii mai dificile decât cele întâlnite în mod normal. De asemenea, le mulţumim lui Dragoş Bucur şi Mirelei Oprişor pentru modul în care au dat viaţă acestei poveşti şi vrem să le transmitem că nu credem că ar fi fost alţi doi actori mai potriviţi pentru rolurile principale din clip. Întreaga echipă care a participat la filmări s-a comportat excepţional, însă trebuie să îi menţionăm în mod special pe Alex Ceauşu şi Cristi Smărăndoiu, care au dat 150% şi acum, la fel ca în cazul celorlalte producţii pe care le-am realizat împreună. Nu în ultimul rând, le mulţumim fanilor pentru răbdare şi susţinere şi sperăm că piesa şi clipul “Fără Cuvinte” se ridică la nivelul aşteptărilor lor.

Mie sincer, mi se pare ca videoclipul ridica foarte mult valoarea piesei, va spun din prisma unui om care a crescut cu BUG Mafia :). Piesa in sine nu suna foarte rau, dar clipul o ridica mult de tot. Voi ce ziceti? Cum vi se pare colaborarea intre Loredana si Mafia la 13 ani de la prima lor aparitie impreuna?


62 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL