Cabron feat Peter Pop - Lupu’ de pe maidan (videoclip)

După ce a încurajat oamenii să iasă din mulțime și să își facă vocea auzită, Cabron revine cu un nou single la fel de puternic - „Lupu’ de pe maidan”, o colaborare cu Peter Pop.

„Am scris Lupu’ de pe maidan pe baza a ceea ce viața m-a învățat până acum. Am înțeles că pentru a reuși, trebuie să știi foarte clar de la început ce îți dorești, să urmezi drumul pe care tu ti-l alegi, și să nu aștepți ca totul să cadă din cer. Tu ești responsabil pentru ceea ce obții sau nu obții. Viața este o călătorie în care trebuie să dai dovadă de rezistență, răbdare și perseverență”, a declarat Cabron.

„Lupu’ de pe maidan” este o producție HaHaHa Production și Cat Music, muzica este compusă de către Maxim Chisaru, Constantin Bodea și Andrei Mihai, iar versurile sunt scrise chiar de către Cabron. PLAY!

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din România încă din 1999, când înființa, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul și mesajele transmise în piesele sale l-au recomandat ca o voce importantă în această nișă muzicală.

În 2009, Cabron a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri, cele mai cunoscute fiind „Arată-le la toți”, o colaborare cu Pacha Man și Jazzy Jo, „Frunzele și iarba”, „Dă-o tare”, un featuring cu Smiley și Guess Who, sau „Vocea ta” cu Voltaj.

Vezi AICI un interviu cu rapperul despre cum muzica pe care o asculta tatal sau l-a influentat!

Taguri: peter pop, cabron

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL