Celia feat. Karym - La doua capete (videoclip nou)

Dupa cativa ani de pauza, Celia revine in industria muzicala de la noi cu un single in featuring cu Karym - La doua capete. Piesa de revenire a Celiei este despre dragoste si infidelitate, unde rolul iubitului care a calcat strâmb este jucat de Karym, cu care artista e la prima colaborare, iar rolul "amantei" din videoclip este jucat de Andreea, fosta concurenta la show-ul "Mireasa pentru fiul meu".

 

Celia a ales ca videoclipul sa fie filmat la Colibita / Bistrita-Nasaud, in inima muntilor, in regia lui Florin G. Botea / Rival Film. Cantarata se declara incantata de colaborarea cu Karym: "Acest proiect a fost marcat de destin, asa trebuia sa fie, am simtit ca aceasta piesa trebuie facuta cu un artist talentat, la inceput de drum, dar care are foarte multe de daruit... Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potriveste manusa".

La randul lui, Karym este bucuros ca a lucrat alaturi de Celia la acest proiect: "Sunt foarte fericit ca am colaborat cu Celia pentru piesa «La doua capete», mai ales ca este piesa ei de revenire dupa cativa ani. Este un vis implinit si ne dorim din tot sufletul sa facem o figura buna cu aceasta piesa minunata. Abia asteptam sa o ascultati si voi."

Karym s-a facut remarcat la inceputul anului cand a lansat "Anonim" alaturi de Mellina, piesa ce a acumulat aproape 2 milioane de vizualizari pe Youtube. Pe Celia am ascultat-o cu piese ca Trag aer in piept" si "Soapte", sau celelalte feat-uri alaturi de artisti internationali: Buppy Brown – „Iubire”, Kaye Styles – „Is It Love, Mohombi – „Love 2 Party”, si Shaggy – „Tell Me Llies (Let your eyes)”.

Cum vi se pare single-ul ei de revenire?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL