Celine Dion & Ne-Yo - Incredible (poze filmari videoclip)

Celine Dion si Ne-Yo au filmat videoclipul pentru Incredible, piesa extrasa de pe cel mai nou album al divei. Pana acum cantareata canadiana nu a facut prea mult promo pentru aceasta piesa, insa se pare ca lucrurile s-au schimbat si cei doi au fost surprinse pe platourile de filmare.

Incredible face parte de pe albumul Loved Me Back To Life, cel mai recent album semnat de Celine Dion, indelung asteptat de fani, dar oarecum criticat de catre specialisti. Piesa celor doi, insa, e foarte apreciata, iar Ne-Yo a fost cel mai incantat de aceasta colaborare.

Loved Me Back to Life se aude si la noi pe unele radiouri, ceea ce e de apreciat in aceasta mare de piese reggaeton si dance, iar Celine Dion a reusit sa bifeze inca o prezenta in topul Billboard cu acest album lansat spre finalul anului 2013. Mai multe despre acest nou material si indoielile ei legate de existenta unor producatori care ar mai scrie pentru ea, gasiti aici. Loved Me Back to Life s-a dovedit un material in care Celine Dion s-a detasat oarecum de stilul care a consacrat-o si a ales ceva mai modern.

Ce fel de clip credeti ca va iesi? Ati ascultat albumul lui Dion?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL