Cezar Ouatu - Painful Love (videoclip)

Cezar revine cu o poveste de dragoste fara un final fericit in videoclipul Painful Love. Ramas singur, Cezar are doar amintirile care ii revin obsesiv in minte, de la cinele romantice, la plimbarile cu masina, finalul clipului gasindu-l singur si in ploaie.

 

Regizat de catre Edward Aninaru, videoclipul a fost filmat pe parcursul a peste 20 de ore, in Arad, in locuri cu o arhitectura impresionanta si pline de insemnatate - Primaria orasului, Liceul Ioan Slavici, Lacul Maltaret si Podul Traian.

Painful Love este un imn al iubirii, o balada inchinata dragostei absolute. Iubirea trebuie pretuita, fara sa lasam nicio clipa sa o umbreasca. Este incredibil de trist momentul in care realizezi ca iubirea a devenit o amintire si tot ceea ce poti face este sa retraiesti acele momente, ancorate intr-un timp trecut, care nu se pot repeta. Multumesc tuturor celor implicati in proiect, multumesc Primariei Municipiului Arad pentru tot suportul acordat", spune Cezar The Voice.

Haideti sa urmarim clipul mai departe.

Filmarile nu au fost lipsite de incidente, fiecare dintre el fiind legate de apa. Scena cu ploaia de la finalul videoclipului s-a realizat cu dificultate deoarece cisterna plina cu 40 de tone de apa s-a spart iar intreg platoul de filmare a devenit o adevarata piscina. Nici filmarea cadrului in care protagonista clipului pluteste pe apa, nu a fost lipsita de incidente - a plutit in apa cu o temperatura foarte scazuta si a avut nevoie de ajutor medical specializat ca sa isi revina.

Cezar "The Voice" Ouatu ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision cu piesa It's My Life, iar prestatia lui, la fel ca si melodia, au starnit numeroase controverse. Piesa Painful Love face parte de pe albumul The Voice of Love, ce va fi lansat oficial pe 14 februarie 2014, de Valentine's Day.

Va place videoclipul? Dar de piesa ce ziceti?


1 comentariu

  • Bravo nea Alex, minunat articol, iar cantautorul? EXTRAORDINAR!! Asa e bine? happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL