Charlie Puth feat. Selena Gomez - We Don't Talk Anymore (videoclip nou)

Charlie Puth ne ofera videoclipul pentru cel mai nou single al sau, un featuring cu Selena Gomez, We Don't Talk Anymore. Materialul video spune povestea a doi indragostiti care nu isi mai vorbesc si felul in care fiecare isi petrece ziua.

Chiar daca amandoi incearca sa isi vada de viata si sa se comporte normal, incercand si sa isi gaseasca o noua jumatate, ajung inapoi acasa tot singuri si uitandu-se la telefon, dar fara a avea curajul de a trimite mesajele pe care le scriu.

Piesa face parte de pe albumul de debut semnat de Charlie Puth, Nine Track Mind, lansat la inceputul acestui an. We Don't Talk Anymore a inceput sa urce incet si sigur in topuri, dupa ce a debutat pe locul 77 in Hot 100 a urcat pana pe 22 si are sanse sa mai escaladeze cateva pozitii acum ca videoclipul oficial a fost lansat. Pe Charlie Puth l-am cunoscut datorita colaborarii cu Wiz Khalifa la piesa See You Again, aflata pe coloana sonora a filmului Fast & Furious 7, pentru ca apoi sa il ascultam cu Marvin Gaye si One Call Away.

Va place videoclipul? De piesa ce ziceti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL