Cheloo - Suma defectelor (piesa, videoclip nou)

Baietii de la Parazitii se tin de surprize, iar acum e randul lui Cheloo sa ne ofere o piesa si un clip nou - Suma defectelor.

 

Cheloo explica, in flow-ul caracteristic, ca e suma defectelor sale si ca se afla pe scena pentru gloria eterna. Nu uita sa spuna cateva cuvinte despre industria muzicala si despre viata lui, evident, totul cu doza de ironie si sarcasm. 

PLAY!

Parazitii sarbatoresc anul acesta 20 de ani de la infiintare, iar unul dintre cele mai importante grupuri de rap de la noi deja a lansat o piesa noua. Bot in bot cu o lepra mica a reusit sa starneasca o multime de comentarii si de reactii inca de la lansare, fiind fie critica de unii fani ca nu vine cu nimic nou si trupa a ramas blocata in trecut.

Cheloo a fost dat afara de la X Factor, locul sau fiind luat acum de Stefan Banica Jr. o miscare interesanta tinand cont ca rapperul era genul de jurat care nu se sfia sa spuna ceea ce gandeste si sa puna concurentii la coltul lor. Nici Ombladon nu pare ca sta degeaba, ne-a oferit un mic teaser pentru acest an aici.

Va place piesa?


5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL