Ciara - Dance Like We're Making Love (videoclip)

Ciara lanseaza cel mai frumos clip al ei de pana acum: Dance Like We're Making Love. Materialul video are un scenariu simplu in care cantareata R&B e personajul principal, iar Cici e mai senzuala ca oricand intr-o multime de outfituri diafane.

De altfel, intregul videoclip pare a fi un fashion show, de la cadrul de deschidere, cu piscina, pana la toate rochiile si body-urile pe care Ciara le poarta. Dance Like We're Making Love a fost regizat de Dave Meyers si a avut premiera pe ecranele Sony din Times Square New York.

 Dance Like We're Making Love este cel de-al doilea clip si single promovat de Ciara de pe recent lansatul Jackie. Cel de-al saselea material de studio al cantaretei nu a avut un impact prea mare, fiind, de altfel, albumul cu cele mai putine vanzari in prima saptamana din cele lansate pana acum de Cici. In schimb, single-ul I Bet a avut un impact mai mare si a ajuns pe locul 43 in Hot 100 si pe 15 in Hot R&B/Hip-Hop Songs. 

Voi ce ziceti de videoclip? V-a placut?

 


3 comentarii

  • Ascult piesa pe repeat de cand a iesit clipul happy

  • Clipul de sus matura pe jos cu tot ce inseamna brandul Beyonce, Gaga, Britney and so on! Pacat ca femeia asta nu are succesul pe care il merita!

  • @Maru -si noi!

    @Alien - e foarte bun clipul!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL