Ciara - Got Me Good (videoclip)

Ciara are un nou single si un nou videoclip pentru a-si promova viitorul album de studio. Got Me Good e o piesa buna cu un beat care prinde, produs de Darkchild cu un videoclip filmat in desert in care Ciara arata mai bine ca niciodata.

Pe alocuri imi aduce aminte de LMFAO - Get Crazy, dar e posibil sa mi se para si oricum nu mai conteaza, trackul e catchy si are sanse sa prinda la public. Pana acum Ciara a fost intr-un con de umbra si incercarile ei de a reveni in atentia industriei si in topuri nu s-a bucurat de un prea mare succes.

Haideti sa ii vedem cel mai nou clip.

Despre filmarile in desert Ciara a spus:

"It was really hot - like burning hot. It was different, and I've never driven the way that I did in the video with director Joseph Kahn shooting the way that he did, and that was also really fun, and it made it feel very special.

Get Me Good va aparea pe albumul One Woman Army pe care Ciara il va lansa undeva anul viitor. De pe acest material a aparut inca o pies, o balada cu final trist - Sorry. Inainte aparuse si Sweat, dar pana acum nici una dintre piesele de promovare ale noului material nu a reusit sa aiba impact

Va place piesa? Dar de videoclip ce ziceti?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL