Claudiu Stan feat. Puya si Anastasia - Punti intre suflete (Xsession version)

Claudiu Stan revine in Xsession3 cu o piesa profunda despre incercarile de care ai parte in viata, acelea care isi pun amprenta definitiv si te transforma in ceea ce esti - ”Punti intre suflete”, realizata in colaborare cu Puya si Anastasia.

Piesa este produsa de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) in studiourile Mango Records, muzica ii apartine lui Claudiu Stan, la fel si versurile, unde a colaborat cu Puya. Videoclipul este realizat de Claudiu Stan, Vlad Lazarescu si Crew Art Solutions. In urmatoarele saptamani in Xsession Music Vlog va mai lansa piese semnate de Vescan si Mahia Beldo.

Claudiu Stan: “Indiferent cat de grea este viata, trebuie sa iti gasesti puterea de a trece peste orice obstacol. Familia este cel mai de pret lucru in viata. Multumesc tata, mi-ai aratat ca se poate si fara tine! Multumesc mama ca ai fost mereu langa mine!”

Pe Claudiu Stan l-am ascultat recent cu alta piesa, o colaborare cu Elena Ionescu, Drum bun. Puya, in schimb, lanseaza in fiecare saptamana o noua piesa alaturi de Sisu, La Familia pregatindu-se de lansarea noului album, Codul Bunelor Maniere. Pana acum i-am ascultat intr-un featuring cu Connect-R - Curaj, au lansat FAK si In realitate.

Cum vi se pare piesa lui Claudiu Stan?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL