Coldplay - Amazing Day (videoclip nou)

Coldplay au cerut ajutorul fanilor si impreuna cu acestia au lansat videoclipul Amazing Day. Materialul video e compus din ceea ce fanii le-au trimis ca fiind o zi extraordinara pentru ei, iar printre cadre gasim Big Ben, imagini de la Taj Mahal, apusuri de poveste sau chiar momente de la un concert al britanicilor.

Cei de la Caoldplay le-au cerut fanilor in luna noiebrie sa uploadeze continut pe pagina lor de Instagram, iar rezultatul final a aparut doua luni mai tarziu, promovand inca una dintre piesele care se regasesc pe albumul A Head Full of Dreams.

De altfel, fanii muzicii Coldplay au motiv sa fie fericiti, pentru ca trupa a anuntat ca va mai veni cu un album chiar anul acesta. Kaleidoscope este titlul noului material, care inca nu are o data de lansare, dar probabil ca va fi in primavara, tinand cont ca britanicii se vor imbarca intr-un turneu prin America de Nord in luna august. In 2016 i-am ascultat pe repeat cu Hymn for the Weekend, un super featuring cu Beyonce, iar la inceputul anului i-am vazut chiar la Super Bowl. La cel mai important eveniment din sportul american ei i-au avut invitati pe Bruno Mars si Queen B, care a reusit sa le "fure" showul cu momentul Formation.

Ce ziceti de clip? Asteptati cu nerabdarea noul lor album?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL