Coldplay - Charlie Brown (videoclip)

Coldplay au lansat videoclipul pentru cel de-al treilea single de pe albumul Mylo Xyloto, Charlie Brown. Regia ii apartine lui Mat Whitecross si a fost filmat la Londra in lunile noiembrie si decembrie ale anului trecut, iar ultimele cadre au fost trase chiar in luna ianuarie.

Videoclipul este foarte colorat si incearca o mini poveste intre un baiat care fura o masina si fata pe care o iubeste. Evident, amandoi ajung la un party la care canta Coldplay si pe versuri de we all glow in the dark, toata lumea e plina de vopsea fosforescenta in nuante diverse. Daca nu ar fi fost bine filmat si montat ar fo fost tare plictisitor si neinteresant.

Mai dragut mi s-a parut Paradise, dar va las mai jos cu Charlie Brown.

Coldplay au fost nominalizati la Brit Awards si voi ii puteti vota la categoria Best British Group dar si la Best British Album. Restul nominalizarilor le puteti gasi aici.

Coldplay au facut furori cu piesa Paradise care s-a bucurat de mare succes, poate si datorita videoclipului haios. Recunosc, nu sunt o fana Coldplay, muzica lor e putin cam light pentru mine, in zona de rock alternativ pe care o practica. Totusi, au piese bune, cum e si Every Tear is A Waterfall de pe acelasi album Mylo Xyloto.

Ce ziceti de clip? Charlie Brown e printre preferatele voastre?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL