Coldplay - Paradise (Fedde Le Grand Remix) (videoclip)

Fedde Le Grand a remixat noul single Paradise al trupei Coldplay. A iesit un adevarat hit de toamna pe care il auzim in toate cluburile din intreaga lume.

2011 este fara niciun dubiu cel mai bun an al lui Fedde le Grand. Acesta a reusit un boost de 7 pozitii in Top 100 DJ Mag 2011, ajungand pe locul 14. Remixul sau pentru Coldplay se aude in seturile tuturor djilor din zona comerciala-progressive.

Avem mai jos un official aftermovie de la Amsterdam Dance Event, unde Fedde Le Grand a inclus in show-ul sau si acest remix extraordinar.

Indragesc muzica dance de atatia ani de zile si cred ca remixul lui Fedde Le Grand pentru Coldplay - Paradise este perceput ca fiind un upfront al acestui an de catre toti cei ca mine, conectati la muzica electronica. Trupa Coldplay s-a declarat foarte incantata de faptul ca remixurile pentru piesele lor ajung in playlist-urile celor mai importanti djs din lume. Este o confirmare a faptului ca sunt o trupa completa.

So Much Love, Control Room, iar acum un remix exceptional pentru Coldplay. Pentru mine Fedde Le Grand a devenit in ultimele luni un nume pe care il urmaresc permanent. Release-urile lui sunt fantastice.

Credeti ca remixul lui FLG merita sa fie hit?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL