Coldplay - Paradise (videoclip nou)

Noul videoclip Coldplay tocmai a aparut si e fantastic! Zilele trecute va spuneam de filmarile clipului Paradise iar acum avem rezultatul final!

Coldplay da o lectie despre cum sa te reinventezi de fiecare data si sa ramai relevant. Nu e de ajuns sa ai 100 de hituri pe care sa le canti la nesfarsit iar noul material Coldplay dovedeste asta.

In videoclipul Paradise experimentam, alaturi de un elefant de plus, calatoria lui de la metroul londonez pana intr-un desert african unde sunt ceilalti membrii ai trupei, imbracati tot in elefanti. La final avem imagini dintr-un concert in care artistii poarta capul de elefant.

Bineinteles, Chris Martin e elefantul-sef si face o treaba grozava! Vezi mai jos!

Paradise este al doilea single extras de pe albumul Mylo Xyloto - materialul este asteptat cu nerabdare de fanii trupei, poate fi deja pre-comandat pe iTunes, Amazon si alte magazine online. CD-ul apare pe 24 octombrie.

Piesa a fost deja promovata in emisiunea lui David Letterman unde Coldplay au prestat un show exemplar live. Deja avem si al treilea single ce va promova Mylo Xyloto: Princess of China in colaborare cu Rihanna.

Eu cred ca e genial si mult mai bun decat Every teardrop is a waterfall. Ce ziceti de clipul asta, merita un LIKE?


8 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL