Coldplay feat Rihanna - Princess of China (making of videoclip)

Pentru ca videoclipul oficial inca nu a aparut Coldplay si Rihanna ne tin in priza cu cateva cadre de la filmarile pentru Princess of China. Se pare ca vom avea parte de un Chris Martin samurai si o Rihanna gheisa, dar si de o poveste de iubire intre cei doi.

Daca la sfarsitul lunii aprilie am vazut cum arata visualul pentru turneul Coldplay, acum putem sa ne si imaginam cum va arata videoclipul. Clar va avea parte de efecte speciale pentru ca s-a filmat mult pe chroma.

Haideti sa urmarim impreuna making-of-ul.

Princess of China face parte de pe cel mai nou material Coldplay, Mylo Xyloto si noi am putut deja sa o ascultam la radio. Insa piesa va fi relansata oficial odata cu aparitia clipului si va intra in topuri. Rihanna e un nume cautat pentru colaborari, pentru ca intotdeauna ies foarte bine. Vedeti recentul Take Care, unde a lucrat din nou alaturi de Drake, iar despre piesa Princess of China, Martin spunea ca partea cantata de solista din Barbados e favorita sa. Coldplay au dat lovitura cu piese ca Charlie Brown, iar Rihanna a intrat din nou in playlistul nostru cu Where Have You Been, noul single de pe Talk That Talk.

Ce ziceti de imaginile astea? Vom avea un videoclip fain?

 


1 comentariu

  • Youtube:
    "This video is private! sorry about that"

    Frumos asa...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL